5 redenen om naar Zuid-Amerika te gaan

1. Puur natuur. Bewonder de spectaculaire Andes of vergaap je aan kleurrijke flamingo lagoons, vulkanen en oneindige zoutvlaktes op de Altiplano. Peddel tussen ijsbergen in Patagonië of luister naar een concert van vogels en apen in de Amazone.

2.Treed in de voetsporen van de Inca’s en ervaar de magie van Machu Picchu en andere schatten uit de Zuid-Amerikaanse cultuur. Geniet van de kleurrijke bevolking met bolhoeden en schitterende klederdracht of galoppeer als Gaucho over de pampas.

3.  Proef de smaken van Zuid-Amerika, van peper tot pieper! Laat je culinair verrassen tijdens een wijnproeverij op de fiets met ‘Sip Stops’. Smul van de lekkerste Argentijnse steaks of de verfijnde Peruviaanse keuken.

4. Swingende steden; Zuid Amerikaanse steden bruisen 24/7 en zijn een lust voor het oog! Geniet in de kleurrijke straatjes van live muziek, tango dansers, street art en antiekmarktjes.

5. Er is een Zuid-Amerika voor iedereen. Voor als je van serene natuur houdt of juist van bruisende steden, niet kan wachten om uitdagende bergketens te bedwingen of een wijn- of cultuurliefhebber bent. Ook wanneer je een combinatie van dit alles wilt, in Zuid-Amerika kan het!

Genoeg superlatieven! Ga het zelf ervaren.

 

ONTDEK HET NATUURPARADIJS PATAGONIE

Grenzeloze mogelijkheden
Wil je samen, alleen, met familie of je team?
Een 5-daagse trip naar Machu Picchu, 3 weken the best of Argentina, een actieve rondreis door Patagonië, eilandhoppen op de Galapagos of meerdere landen combineren? Alles is mogelijk. 

Voorbeeldreizen
Goed. Waar begin je met zoveel mogelijkheden? Om het je gemakkelijker te maken, hebben we enige voorbeeldreizen uitgewerkt, ze zijn ter inspiratie en geheel personaliseerbaar. Dwaal weg in ‘De schatkamer van Peru’, ‘Colourful Colombia’, per Jeep door Chili, Puur Ecuador, Cross border…Bekijk alle voorbeeldreizen.